onsdag, juli 14, 2010

Restaurangbesök

Igår var vi ute och åt på Smultron, en restaurang som tar emot hundar! Det är en utomhusrestaurang och det passar ju perfekt när det är så här vackert och varmt väder. Vi åt gott alla tre, Mayaa tuggade på ben och vi på annat.

Mayaas första restaurangbesök och hon skötte sig exemplariskt! Hon var lite loj av värmen och det gjorde kanske sitt till men hon hon var hela tiden lugn, höll sig på sin plats och brydde sig inte nämnvärt om de andra gästerna.

Vid några tillfällen drogs hennes blick förväntansfullt mot bordsgrannen som åt hamburgare. Ögon och huvud följde hans rörelser - kanske tappar han något? (Nej, det gjorde han inte)

Mayaa fick beröm av servitrisen som tyckte att vi hade en sån fin hund och en mamma frågade om hennes lilla dotter på drygt ett år, som var mycket förtjust i hundar, fick komma och titta på Mayaa. Inga problem.

Det ska också tilläggas att det var tango-tema denna kväll. Tangomusik spelades lite för starkt för att det skulle vara talvänligt och ett dansgolv fanns där par outtröttligt och oavbrutet rörde sig. Mayaa brydde sig inte om det heller.

Det här gör vi säkert om!


Mayaa tar det lugnt på restaurangen

1 kommentar:

  1. Hej,

    Oj, vilken fin ny design på bloggen!! Fräscht:)

    Lyxigt att få vara med på restaurang! Kan dock se kaoset framför mig om jag skulle ha med mina 3 haha!
    Är så glad att du följer våra planer och du är självklart välkommen i valplådan :=)

    Vi kommer med på viltspårskursen. Världens bästa Helena har bokat plats till alla 3 vovvarna!!!!

    Kram från Marika och Indra

    SvaraRadera