lördag, maj 28, 2011

Födelsedag!





Mayaa fyller 2 år idag!

Grattis till kullsyskonen, alla Anzantras Afrikaner, önskar Mayaa med familj. Vi hoppas att ni alla har haft en toppendag.

Mayaa har spenderat födelsedagen på följande sätt:



  1. Sovmorgon, gick upp ca 8.45. Bara för att husse och matte gick upp då. Hade kunnat sova lite längre. Morgonkissade, åt frukost och tog den vanliga förmiddagsluren i soffan medan husse och matte åt frukost.


  2. Morgonprom och hängde sen lite i bilen medan husse och matte var på Ikea. Där införskaffades Mayaas födelsedagspresent - en stor mjukisflodhäst.


  3. Hemma igen, fick lunch och lite frusen köttbulle och sen presenten, Hippo! Hippo fick sig en omgång men förblev hel, vilket var förvånande. Lappen med tvättråd åkte ju förstås som vanligt men tydligen var Hippo rätt mysig för Mayaa använde den sen som huvudkudde.


  4. Födelsedagsbus med husse i sängen. Han är bra rolig!


  5. Hängde sen med husse och matte på löprunda, fram och tillbaks till mattes föräldrar. Ca 8 km. Rätt trött efter det. Somnade lite på husses fot

  6. Sedan - det stora födelsedagsbadet, eller snarare ordentlig schamponering och rengöring. Mayaa stod mycket snällt i badkaret hela tiden. Hoppade i på egen hand också. Fick godis förstås. Torkning och sen tokryck i lägenheten, som brukligt efter duschning.


  7. Tiggde i köket när det lagades mat. De vitlöksstekta champinjonerna verkade inte nåt särskilt men laxen hoppades Mayaa länge på.


  8. Kröp upp i husses knä i soffan framför Champions Leage. Först för att stirra på chipsen och sen för att gosa. Nu sover Mayaa gott i soffan, mjuk och skön och luktar gott! Hon har slutat löpa också. Skönt att slippa tikskyddet.



Två år alltså. Betyder det halvvägs till vuxenlivet?






























2 kommentarer:

  1. Grattis sötaste Mayaa på din födelsedag!!!

    Hahaha... underbara bilder på Hippo och Mayaa:=) En riktigt bra födelsedag!

    Hoppas vi ses snart. Kram från syrran Indra och Marika

    SvaraRadera
  2. Vilken underbar födelsedag! Kram o grattis från oss!

    SvaraRadera