onsdag, oktober 20, 2010

Hunddagis

Mayaa har börjat på hunddagis!

Hon började i måndags och kommer vara på dagis 2 dagar i veckan, måndagar och tisdagar. Hon delar en stor box med bästa kompisen Lyra. Den här veckan har hon emellertid fått skolas in ensam, för att Lyra har hosta.

Min kära pappa har hjälpt oss med inskolningen, för att dagiset rekommenderade att Mayaa skulle börja lite lugnt och inte med heldag. I måndags var hon där fyra timmar och igår drygt fem.

Enligt rapport har allt gått bra och Mayaa har fått leka med en annan Ridgeback, 3 år, och en Pitbullvalp på 7 månader. Mayaas devis är ju att det alltid går att leka och hon har ju alltid lekt bra med alla typer av hundar.
Det som var kul och lite nytt för oss att höra var att Mayaa var i total kontroll igår när hon lekte med Pitbullvalpen. Hon kontrollerade att han inte var för framfusig och lyfte även upp honom när han behövde. Det säger en hel del om att Mayaa inte är "minst i hagen" längre.

Vi är hittills mycket nöjda och hoppas att Mayaa kommer att fortsätta trivas på dagiset. Förhoppningsvis slutar Lyra hosta snart och kan komma med på måndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar