måndag, augusti 24, 2009

Hemma i stan igen

Mayaa is back in town!


Efter en vecka i Värmlandsskogarna är vi tillbaka i Uppsala igen. Mayaa blev påtagligt glad att komma hem igen men det var bums i säng, eftersom vi kom hem mitt i natten.
Igår när vi vaknade upp hade de tvåbenta ingen frukost hemma, så efter att Mayaa hade ätit sin tog vi drive-in-frukost på McDonald's och åkte till skogen och avnjöt bagels i solen. Mums!

Denna vecka jobbar Gustav och Lina är hemma. Imorse tog Mayaa längsta sovmorgonen någonsin. Hon släpade sig upp när matte sa att det var mat men åt ingenting. Vårt matvrak matvägrade! Däremot han hon kissa inne två gånger för att matte inte var snabb nog. Efter det var Mayaa rätt nöjd och lade sig och sov medan matte åt frukost. Hon sov till kl 11! Har aldrig hänt förut. När hon då vaknade var hon vrålhungrig (såklart) och mycket pigg och leksugen.

Vi hade bestämt playdate med Lyra, en 2-årig ridgeback ett kvarter bort och Lina och Lyras matte Emilia satt i trädgården på Emilias bakgård och tittade när hundarna lekte. Förra gången de sågs tyckte Lyra att Mayaa var ganska äcklig men nu var hon intressant. Det var gulligt att se hur Lyra lade sig ned och lekte med Mayaa för att Mayaa skulle komma i jämnhöjd! Mayaa fick även jaga Lyra men var förstås inte snabb nog och började gny och skälla när hon aldrig hann ikapp. Den lugnare ligg-leken passade bättre!

Tyvärr finns inga bilder från denna träff men däremot kommer lite gott och blandat från andra tillfällen.

Lek och mys med Alba & Zorro på landet i Värmland



Mayaa slappar i bia-bädden





Puss på Gustav vid Fyrisån

Mys i Gustavs famn i Öregrund

När det är riktigt varmt väljer man skuggan



På gamla pumpen i trädgården i Öregrund



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar