söndag, augusti 08, 2010

Semesteruppehåll

Hela familjen har varit på semester varför bloggen har legat nere.
Här kommer en uppdatering i korhet. Bilder senare för att vi glömde kameran i Värmland.

Mayaa har:

Åkt Viking Line-färja till Åbo och taxibåt till en vacker ö i finska skärgården där hon har busat med Lyra och badad och sprungit på klippor och ätit kottar.

Varit i stugan i Värmland och lekt med Alba och Zorro, jagat Smilla, nosat efter älgar (de går i princip på tomten) och doppat tassarna i Klarälven.

Åkt liten båt i Öregrund, vilket hon inte var stormförtjust i i början av sommaren men tycker är helt ok nu. Hon hoppar i av sig själv, kikar över relingen och ligger och sover på en filt.

Börjat gå viltspårskurs med några av sina kullsyskon. Mayaa tyckte det var mycket spännande!Vi har gått 1 spår av 4. Därefter görs anlagsprov.

Fått skotträning. Igår natt i Öregrund hölls ett fyrverkeri kl. 24. Vi låg hemma och sov men eftersom stan är så liten hördes det rejält! Vi hade förberett lite köttbullegodis och Mayaa blev mycket glad av att få godis mitt i natten. Tror snarare att det var köttbullarna än smällarna som väckte henne. Hon brydde sig inte ett smack. Direkt därefter drog ett jätteåskväder in med massa blixtar och dunder. Mayaa hade dock inga problem att somna om och sov som en stock så fort hon fattade att det inte skulle bjudas fler köttbullar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar